• 2450
  • 3 مرتبه
  • چهار شنبه 05 آذر 1404

پرداخت دستمزد بایستی متناسب باماهیت شغل یا محیط کار باشد

پرداخت دستمزد بایستی متناسب باماهیت شغل یا محیط کار باشد

در سنوات گذشته بسیاری از کارفرمایان به جای درج عناوین شغلی صحیح طبق وظایف بیمه‌شدگان، از عناوین غیرواقعی استفاده و دستمزد این افراد را کمتر از مبنای واقعی در لیست‌ حق‌بیمه اعلام کرده‌اند. بنابراین با تغییر دستمزد به تبع شغل، حق‌بیمه متعلقه نیز تغییر می‌کند؛ در این شرایط مابه‌التفاوت حق‌بیمه مربوطه، محاسبه و مطالبه می‌شود.

سازمان تأمین اجتماعی خارج از مهلت مقرر در قانون، راساً اقدامی در راستای بررسی و اصلاح عنوان شغلی مندرج در لیست‌های حق‌بیمه ارسالی از سوی کارفرمایان انجام نمی‌دهد، بلکه ذینفعان با طرح شکایت و ارائه درخواست و اخذ رأی از مراجع مربوطه، متقاضی تغییر عنوان شغلی خود هستند و اصلاح عنوان شغلی و محاسبه مابه التفاوت حق‌بیمه، در اثر اقدام آنان صورت می‌پذیرد.

سازمان تأمین اجتماعی

نظرات

قوانین ارسال نظر

  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
  • با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابه دارند، انتشار نمی‌یابند بنابراین توصيه مي‌شود از مثبت و منفی استفاده کنید.