• 2633
  • 6 مرتبه
  • سه شنبه 28 بهمن 1404

مالیات ۶۷ درصد صاحبان مشاغل استان صفر شد

مالیات ۶۷ درصد صاحبان مشاغل استان صفر شد

به گزارش رسانه مالیاتی ایران، جعفر پورمختار مدیرکل امور مالیاتی استان آذربایجان غربی با تشریح عملکرد صاحبان مشاغل استان در چهارچوب تبصره ماده ۱۰۰ قانون مالیات های مستقیم در سال ۱۴۰۴، اظهار داشت: از مجموع ۱۰۸ هزار و ۷۸۰ تبصره ماده ۱۰۰ ارایه شده توسط صاحبان مشاغل استان در سال جاری، ۷۲ هزار و ۵۴۷ نفر معادل ۶۷ درصد، مالیات عملکردشان در سال ۱۴۰۳ صفر شد.

وی افزود: در سال گذشته، ۴۱ درصد از مودیان مشمول تبصره ماده ۱۰۰، از مالیات مقطوع با نرخ صفر برخوردار بودند که این سهم به ۶۷ درصد افزایش یافته است؛ به‌این‌ترتیب، شاهد رشد ۳۷ درصدی در بهره‌مندی از این معافیت هستیم.

مدیرکل امور مالیاتی استان آذربایجان غربی افزود: ۸۴ درصد از صاحبان مشاغل استان آذربایجان غربی که از تبصره ماده ۱۰۰ استفاده کرده‌اند، کمتر از ۱۰ میلیون تومان مالیات پرداخته‌اند.

پورمختار با بیان اینکه در سایه محاسبه هوشمند و سیستمی مالیات صنوف و مشاغل، شاهد اخذ مالیات هدفمند از اقشار پردرآمد جامعه هستیم، اظهار داشت: در سال‌جاری ۸۹ درصد مبلغ مالیات مورد مطالبه قرار گرفته در چهارچوب تبصره ماده ۱۰۰ که معادل ۷۴۸۰ میلیارد ریال بوده، از ۱۶ درصد تبصره‌ها که عموما متعلق به اقشار و صنوف پردرآمد جامعه هستند، صورت گرفته است.

وی در پایان تاکید کرد: در این چهارچوب، مالیات ۱۳ درصد صاحبان مشاغل استان آذربایجان غربی، بین ۱۰ تا ۵۰ میلیون تومان و مالیات تنها ۳ درصد از آنها بالای ۵۰ میلیون تومان محاسبه و تعیین شده است.

نظرات

قوانین ارسال نظر

  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
  • با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابه دارند، انتشار نمی‌یابند بنابراین توصيه مي‌شود از مثبت و منفی استفاده کنید.