• 1422
  • 2 مرتبه
  • سه شنبه 10 تیر 1404

نقدینگی از‌دست‌رفته مشاغل آنلاین جبران می‌شود

نقدینگی از‌دست‌رفته مشاغل آنلاین جبران می‌شود

احسان چیت‌ساز، معاون وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در گفتگو با خبرفوری:
🔺باتوجه به تجارب قبلی قطعی‌اینترنت اولین اقدام هر کسب‌وکارهای آنلاین، باید توسعه و خرید بیمه عدم فعالیت کسب‌وکار مجازی باشد که اینگونه ابزارهای پوشش ریسک در جهان مرسوم است.
🔺ما در تمام وزارت ارتباطات تلاش کردیم که اینترنت در اسرع وقت به شرایط عادی برگردد که این اتفاق افتاد.
🔺برخی از کسب‌و کار‌ها  ۸۰درصد درآمدشان را در قطعی اینترنت از دست دادند،برخی نیز نقدینگی‌شان به صفر رسیده بود.
🔺براساس تصمیم کمیته‌ بحران وزارت ارتباطات، از محل وجوه اداره شده وزارت ارتباطات اهرم‌سازی منابع انجام شده  و بخشی از جریان نقدینگی ازدست‌رفته مشاغل‌اینترنتی را از طریق این وام پوشش می‌دهیم.

نظرات

قوانین ارسال نظر

  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
  • با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابه دارند، انتشار نمی‌یابند بنابراین توصيه مي‌شود از مثبت و منفی استفاده کنید.