• 2306
  • 7 مرتبه
  • سه شنبه 13 آبان 1404

زیان انباشه ایران خودرو از ۱۳۴ همت گذشت

زیان انباشه ایران خودرو از ۱۳۴ همت گذشت

به گزارش اکوایران، حدود ۹ ماه از واگذاری مدیریت ایران‌خودرو به بخش خصوصی می‌گذرد، با این حال، صورت‌های مالی ارائه شده به سامانه کدال بورس نشان می‌دهد این شرکت همچنان درگیر زیاندهی است.

طبق گزارش اعلامی، این خودروساز در نیمه نخست امسال با زیان عملیاتی بالغ بر ۱۰.۶ همت مواجه شده که رشد ۳۳ درصدی را نشان می‌دهد.

زیان انباشته ایران‌خودرو نیز از ۱۳۴ همت عبور کرده است.

با توجه به تداوم روند زیاندهی ایران‌خودرو، این پرسش مطرح است که چرا بخش خصوصی نتوانسته تا به امروز بزرگترین خودروساز ایران را از ورطه زیان نجات دهد.

عبدالله بابایی، کارشناس خودرو، در گفت و گو با اکوایران، به این پرسش پاسخ می‌دهد. به گفته وی، تداوم سیاست‌های دستوری در حوزه قیمت، نقش مهمی -شاید اصلی- را در ادامه زیاندهی ایران‌خودرو بازی کرده و می‌کند.

نظرات

قوانین ارسال نظر

  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
  • با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابه دارند، انتشار نمی‌یابند بنابراین توصيه مي‌شود از مثبت و منفی استفاده کنید.